HU EN DE

Szolgáltatások

Vendégeinknek a magas színvonalú szolgáltatások részeként minőségi alapanyagokat felhasználó éttermünk svédasztalos reggelijét kínáljuk.

Szállodánk recepcióján kollégáink 6:30-22:30 óra között állnak rendelkezésre, akár helyi programokról, kirándulási lehetőségekről szeretnének tájékozódni, akár foglalással kapcsolatos, vagy  egyéb kérdésekkel, kérésekkel fordulnának hozzánk.

Az épület felső 2 emeletén található fittness-wellness részleg komplex élményt nyújt a wellness szerelmeseinek: fittness terem, infra szauna, kültéri jacuzzi és pihenőtér áll a vendégek rendelkezésére.

Mélygarázsunkban 18 gépjármű parkolására ven lehetőség.

ONYX****SPA

A szálláshely 6-7. emeletén található fitnesz-SPA részlegen finn-szauna, fitnesz terem, kültéri jacuzzi várja a felfrissülni vágyókat. Az exkluzív kialakítású pihenőszoba biztosítja a teljes relaxáció lehetőségét.
Ez a szolgáltatásunk létszámkorlát mellett vehető igénybe, a recepcióval egyeztetett időpontban, felár ellenében.
Ár: 20.- Eur/szoba/nap
NYITÁS: várhatóan: július 01
Nyitvatartás:8:00-22:00 

ONYX****FITNESZ

Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink ittlétük alatt teljesen kikapcsolódjanak és feltöltődjenek. Az aktív és passzív pihenés formái mind elérhetőek szolgáltatásaink között. A fitnesz terem 4  eszközzel biztosítja, hogy minden testrészünk átmozgatása megtörténjen.
Várható nyitás:2023.07.01.

A szolgáltatás ára: 20.- Eur/nap/szoba
Nyitvatartás:8:00-22:00

 

ONYX**** MÉLYGARÁZS

Az Onyx****Luxury Budapest szállodánkban 18 parkolóhellyel rendelkező mélygarázs áll vendégeink rendelkezésére.