HU EN DE

ONYX Brunch & Coffee Bar

Éttermünk a szálloda lobbyból nyílik, napközben kávézó és brunch bárként üzemel 16 órás nyitvatartással. A reggeli bőséges kínálattal az alapszolgáltatás részét képezi. Vendéglátói szolgáltatásunk a hét minden napján 7:00-23:00-ig áll vendégeink rendelkezésére.

  • 7:00 - 11:00 reggeli szolgáltatás
  • 11:00 - 15:00 brunch bár és kávézó
  • 15:00 - 23:00 snack bár

A reggeli időszak után lehetőség van a'la carte brunch fogások, sütemények, kávé és egyéb italok fogyasztására. Bárunk a hotel vendégein kívül külsős vendégeket is örömmel fogad. Étlapunkat a modern brunch trendeket szem előtt tartva alakítottuk ki, friss és egészséges elemeket egyaránt felvonultatva.

A bár teljes nyitvatartási időben rendelkezésre áll, ahol a vendégeink szobára tudják íratni a fogyasztásukat. Hangulatos közösségi tereinket élettel kívánjuk megtölteni a nap teljes hosszában, kellemes időben vendégeink a teraszon is élvezhetik nálunk töltött idejüket.
Magyar és nemzetközi reggelit egyaránt kínálunk, hogy vendégeink számára a lehető legteljesebb élményt nyújtsuk. Az általunk használt alapanyagok elsősorban helyi forrásból származnak, melyeket étkezési intoleranciával rendelkező vendégeinkkel együtt alakítottunk ki. 
Állandó választékunkat naponta változó tételekkel gazdagítjuk. 
A reggelit önkiszolgáló módon kínáljuk, ügyfélbarát személyzetünk pedig mindig vendégeink rendelkezésére áll.