HU EN DE

Budapest

A pezsgő belváros csak egy karnyújtásnyira!


A belvárosi nyüzsgés, az éjszakai élet, a Duna-part, a Margit-sziget, a Budai Vár, a Halászbástya, a Zsinagóga, a Mátyás Templom, a Bazilika, a Lánchíd, a Parlament, a gyógyfürdők, az Andrássy út vagy a Hősök tere csak egy érintőleges felsorolás, közel sem teljes, és ezek egyike sem pusztán fél órás kaland…

Ezt a várost valóban minden korosztály élvezni tudja és egy nap nagyon kevés hozzá. Ha egy hétvégét szánunk rá, akkor is fel kell készülni a visszatérésre.
Tömegközlekedése is sokrétű és jól szervezett, ezért bátran szánjuk rá magunkat az autó nélküli programokra!
Az Onyx****Luxury Budapest szálláshelytől kb. 50 méter távolságra találjuk az első és legközelebbi trolibusz megállót, de 6-7 perces sétával már a Keleti pályaudvaron vagyunk, ahonnan bármely belvárosi desztináció könnyen elérhető.
Mindazoknak, akik inkább autóval közlekednek, a taxit javasoljuk, mivel a buszsávokban ők gyorsabban, könnyebben túljutnak az esetleges dugókon, ami nem ritka.

Távolságok:
Keleti Pályaudvar: 600 m
Hősök tere, Városliget: 1 km
Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda: 1,5 km
Andrássy út: 1 km
Szent István Bazilika: 2 km
Zsinagóga: 1,8 km
Parlament: 2,6 km
Margit-sziget: 3,5 km
Lánchíd: 2,8 km
Budai Vár: 3,2 km
Halászbástya, Mátyás Templom: 3,5 km


 

Budapest látnivalói

A magyar főváros Európa egyik legszebb ékköve, amely a Duna mindkét partján bővelkedik gyönyörű és különleges látnivalókban. Több mint 2000 év emlékei várják, hogy lenyűgözzék a Budapestre látogatókat.